Deprecated: Funcția get_product este considerată învechită începând cu versiunea 3.0. Folosește în locul ei wc_get_product. in /home2/irina/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383
Despre – Torna Fratre
REÎNVIEM BUCĂTĂRIA TRADIȚIONALĂ ROMÂNEASCĂ
 

 

Din 2011 ne asigurăm că de fiecare dată când treci pe la restaurantul nostru vei mânca produse proaspete, gătite cu dragoste de bucătării noștrii.

signature

Descopera Povestea Noastră

 

În spațiul nostru mioritic, arta culinară are un trecut spectaculos. Știind aceste lucruri, noi, echipa Torna Fratre, înviem bucătăria tradițională românească, trecând însă și peste granițele acesteia, concentrându-ne în special pe rețetele simple ale poporului. Prepararea bucatelor noastre sunt mai mult decât o pasiune, devenind chiar o știință. Ne alegem ingredientele cu atenție și fără compromis, punem suflet în mâncare și gătim pentru evocație, în încercarea de a păstra cât mai vie tradiția moștenită din generație în generație.

Intră în contact cu noi!

 

 

TRADITIA RESTAURANTULUI NOSTRU

 

La Torna Fratre, folosim doar ingrediente proaspete, pentru a vă vedea mereu plecând cu zâmbetul pe buze. Bucătării noștri dau tot ce au mai bun pentru a pregăti și a readuce gustul timpurilor apuse în epoca modernă.

Rezervă o masă!

 

 

Lasă un răspuns

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golVezi toate produsele
    Torna Fratre