Deprecated: Funcția get_product este considerată învechită începând cu versiunea 3.0. Folosește în locul ei wc_get_product. in /home2/irina/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383
Politică de confidențialitate – Torna Fratre

Sunteti pe site-ul oficial RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate proprietarilor RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO.

Ca vizitator ai urmatoarele drepturi:

 • explorarea continutului;
 • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor de pe site, numai cu indicarea sursei;
 • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
 • daca iti bazezi deciziile sau actiunile pe informatiile continute in acest website iti asumi raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Datele si informatiile sunt prezentate pe site-ul RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO numai in scopuri informative.

RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Produsele descrise in acest site sunt valabile numai pentru RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO si sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO da dreptul unilateral si neechivoc ca detinatorii RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform Legii nr. 08/1996.

Politica de confidentialitate nu se aplica diverselor website-uri mentinute de alte companii sau organizatii pe care noi le link-uim. RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o a treia parte.

RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor on-line si recunoaste importanta protejarii informatiilor ce ii privesc. Am adoptat o politica de confidentialitate care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor.

Vizitand RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO, acceptati “Termenii si Conditiile” mentionati mai sus.

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în sensul art. 12 din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Societatea S.C. TORNA FRATRE SRL vă aduce la cunoştinţă următoarele:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. TORNA FRATRE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE si SERVICII DE COMUNICATII ELECTRONICE (comert online prin intermediul site-urilor proprietatea S.C. TORNA FRATRE SRL).

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, insa acestea sunt necesare pentru a asigura raspunsul nostru cu promptitudine la cererile/comenzile dvs.  Refuzul dvs. determină IMPOSIBILITATEA ACORDARII UNUI RASPUNS LA CERERILE/COMENZILE DVS.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal şi dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001 amintită mai sus.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor detaliate mai jos. Acest drept de opozitie presupune ca aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Asadar, durata prelucrarii se face pana la manifestarea dreptului de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul S.C. TORNA FRATRE SRL.

Categorii de date personale prelucrate de S.C. TORNA FRATRE SRLL: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/resedinta, adresa unde doriti sa va fie livrate produsele, numarul de telefon la care puteti fi contactat(a), datele de identificare din BI/CI/pasaport, precum si data nasterii

Categorii de destinatari al datelor prelucrate de S.C. TORNA FRATRE SRL: Persoana vizata

Categorii de persoane vizate: clienti/potentiali clienti si vizitatori care acceseaza site-ul online proprietatea S.C. TORNA FRATRE SRL.

In cazul in care oricare dintre informatiile de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la adresa de mail contact@restaurant-torna-fratre.ro sau la numarul de telefon +40 0756.771 771.

Cum iti pot accessa sau schimba datele personale introduse pe  RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO?

Daca, din orice motiv, esti ingrijorat(a) ca datele personale introduse pe RESTAURANT-TORNAFRATRE.RO nu sunt corecte, te rugam sa accesezi website-ul si, dupa ce te loghezi folosind meniul din pagina centrala, informatiile vor fi disponibile pentru editare si schimbare in sectiunea” Contul meu”.

Ne poti contacta si pe  adresa de e-mail: contact@restaurant-torna-fratre.ro, pentru mai multe detalii.

Protejarea datelor personale de identificare

Vom folosi cele mai bune mijloace in vederea mentinerii securitatii, integritatii si datelor pe care ni le-ai furnizat. Cand plasezi o comanda sau accesezi contul tau, folosim  un sistem care cripteaza informatiile inainte de a fi trimise catre noi pentru a le securiza, pentru a le proteja astfel de o utilizare neautorizata.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golVezi toate produsele
  Torna Fratre