Deprecated: Funcția get_product este considerată învechită începând cu versiunea 3.0. Folosește în locul ei wc_get_product. in /home2/irina/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383
Termeni și condiții – Torna Fratre

Bine ati venit pe restaurant-tornafratre.ro!

Acest site (numit in continuare si „noi”, „al nostru”) este proprietatea S.C. TORNA FRATRE SRL. Accesul la prezentul site si utilizarea lui sunt permise numai in concordanta cu “Termenii si Conditiile” de mai jos, precum si cu legea statului roman.

Plasarea de comenzi online semnifica acceptul dvs in ceea ce priveste T&C. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica “termenii si conditiile” de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. De aceea, va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu plasati comanda. Orice schimbari survenite dupa plasarea comenzii si confirmarea de catre noi a acesteia, nu o vor afecta, exceptie facand cazurile in care legea ne-o va cere.

Inregistrarea

Pentru a va loga, este necesar sa ne furnizati urmatoarele informatii despre dvs: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/resedinta, adresa unde doriti sa va fie livrate produsele, numarul de telefon la care puteti fi contactat(a), datele de identificare din BI/CI/pasaport, precum si data nasterii. In cazul in care, ulterior inregistrarii, una din aceste informatii se va schimba, va rugam sa ne anunti la adresa de email contact@restaurant-tornafratre.ro sau la numarul de telefon  +40 784 111 890.

Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, inainte de a va inregistra sau de a plasa o comanda, trebuie sa informati un parinte sau un tutore legal in legatura cu Politica de Confidentialitate a restaurant-tornafratre.ro si sa aveti consimtamantul acestora pentru a accepta “Termenii si Conditiile” de mai jos.

Plasarea comenzii

Plasand o comanda pe site-ul nostru, ne dati acceptul folosirii datelor dvs in scopul livrarii produselor noastre, precum si a informatiilor cerute.

Pentru a plasa o comanda, este nevoie de introducerea informatiilor dvs in baza noastra de date.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

 • Pe home page (pagina principala a site-ului), in partea de sus, este un buton cu denumirea „Contul Meu”. Dati un click pe acest buton.
 • Accesand acest cont, se va deschide o pagina web noua, cu campuri pe care va trebui sa le completati, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa va putem livra corespunzator produsele de pe site-ul nostru sau informatiile solicitate de dvs. Dupa completarea acestora, se va apasa butonul „Trimite”. In acest fel, v-ati creat un cont propriu pe restaurant-tornafratre.ro.
 • ATENTIE! Pentru a va inregistra pe site, veti avea nevoie de un „user name” si o „parola”. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responabilitatea dvs. In cazul in care v-ati schimat adresa de e-mail, parola sau ati uitat-o pe aceasta din urma, va rugam sa ne anuntati si noi va vom furniza o parola noua. In cazul in care sesizati activitati desfasurate sub datele dvs de identificare, dar care nu va apartin, va rugam sa ne anuntati de indata.
 • Operarea comenzii o putem realiza dupa intregistrarea dvs. Odata inregistrat(a), te poti intoarce la produsele pe care doresti sa le vizionezi.
 • Se pot plasa comenzi si fara crearea unui cont. Informatiile necesare vor fi introduse in procesul de finalizare a comenzii.
 • Pentru produsele cu masuri exceptionale, realizate la comanda, se aplica o taxa de 50% din valoarea produsului care trebuie achitata in avans (prin transfer bancar sau card de credit). In acest caz posibilitatea de returnare a produsului se anuleaza.
 • Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi un numar foarte mare de produse, informatiile de logare sunt incomplete sau nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmata, altele.

Plata

Plata se face prin sistem ramburs sau online in momentul in care comanda este plasata. Preturile produselor includ TVA.

In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat(a) in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la receptionarea produselor CAHOTIC.RO. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si online a comenzilor plasate pe restaurant-tornafratre.ro. In cazul livrarii produselor prin serviciul de curierat, plata se poate efectua si la curier.

Plata online prin credit card / debit card

Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati EUPLATESC.RO si este extrem de sigura. Cardurile acceptate sunt Visa, Visa electron, Maestro si MasterCard. Pentru procesare platilor se foloseste sistemul 3D Secure si foloseste conexiuni securizate. EUPLATESC.RO nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

Retur si schimb

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil a restaurant-tornafratre.ro la adresa de e-mail: contact@restaurant-tornafratre.ro

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site. Acestea includ TVA. Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica “politica de reduceri”. Toate preturile sunt exprimate in lei. 

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe restaurant-tornafratre.ro, respectiv, dar fara a se limita la acestea, situatiile in care pretul afisat pe restaurant-tornafratre.ro pentru un anumit produs este nerealist de mic (in comparatie cu alte produse cu caracteristici asemanatoare), precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

Legea guvernanta

Contractul dintre Noi si Cumparator este guvernat de legea romana si va fi interpretat in concordanta cu reglamentarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare instantelor romanesti competente.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.restaurant-tornafratre.ro sunt propietatea exclusiva a S.C. TORNA FRATRE SRL Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea S.C. TORNA FRATRE SRL

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul S.C. TORNA FRATRE SRL sau ne puteti contacta la numarul de telefon +40 784 111 890. Va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezlvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.

Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

Ofertele si promotiile nu se acumuleaza.

Torna Fratre – este denumirea comerciala a SC Torna Fratre SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in București, Sector 5, Strada Dr. Anibal Teohari, Nr. 20, Etaj 1, având codul unic de înregistrare nr. RO28628049 și număr de ordine în registrul comerțului J40/7303/2011.

Vanzator – Torna Fratre

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau telephonic si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Torna Fratre sau in baza unui acord de utilizare existent intre Torna Fratre si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a produselor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produse nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a comenzii prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.restaurant-tornafratre.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site.

Produse – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, produse cu un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta: • – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; • – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; • – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului,

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Produsul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produse sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs si/sau Serviciu de catre Torna Fratre , Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Plata cu cardul – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate Torna Fratre isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Torna Fratre . In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Torna Fratre , pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Torna Fratre isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Torna Fratre poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Torna Fratre are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente produse si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produse si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Torna Fratre , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Torna Fratre , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Torna Fratre asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Torna Fratre .

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Torna Fratre confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Torna Fratre pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Torna Fratre si/sau al angajatului/prepusului Torna Fratre care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

5. COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produsele dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Torna Fratre , in cazul platii online;

-datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost deteriorate sau neconforme.

In cazul in care un produs si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

furnizarea de Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7. CONFIDENTIALITATE

Torna Fratre va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Torna Fratre nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

8. COMUNICARI COMERCIALE

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

-prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator

-prin contactarea Vanzatorului

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Torna Fratre sau prin contactarea Torna Fratre in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Torna Fratre .

9. FACTURARE – PLATA

Preturile produse si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.restaurant-tornafratre.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o facture/bon fiscal pentru produse si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Torna Fratre

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Plata Online este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

Optiunea pentru plata Plata online poate fi activata de catre Utilizator sau Cumparator:

a) in orice moment din Cont:

– clientul/Cumparatorul acceseaza Contul sau->sectiunea “Cardurile mele”->alege optiunea “Adauga card”-> e directionat in pagina de plata a procesatorului de plati unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzactie de 1 leu necesara validarii cardului. Dupa validarea cardului de catre banca emitenta,se activeaza automat optiunea “Plata online” aferent cardului bancar inregistrat. Din acest moment Utilizatorul/Cumparatorul poate beneficia de optiunea “Plata cu online” aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor.

-in momentul plasarii unei Comenzi, Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, activeaza optiunea “Plata online”, e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda. Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare aferent cardului salvat.

-dupa plasarea unei Comenzi in Site.

-Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit,. Dupa confirmarea platii, Clientul/Cumparatorul va avea posibilitatea sa salveze cardul utilizat la achitarea Comenzii.Cardul astfel salvat este disponibil pentru plati aferent cardului salvat.

b) Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Torna Fratre si nici nu vor fi stocate de catre de Torna Fratre sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

c) In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

d) Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

e) Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata Online. De asemenea, Utilizatorul/ Cumparatorul poate oricand sterge cardurile adaugate in cont.

10.LIVRAREA PRODUSE

Conditiile de livrare a produse si Serviciilor vandute de catre Torna Fratre le ragasesti pe site-ul www.restaurant-tornafratre.ro

Conditiile de livrare a produse si Serviciilor vandute de catre Torna Fratre le regasesti pe site-ul www.restaurant-tornafratre.ro

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produse si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea produselor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei-Bucuresti si zonele limitrofe. Zona de livrare gratuita este limitata mai multe detalii regasiti pe site-ul www.restaurant-tornafratre.ro.

11. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSE

Proprietatea asupra produse va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin comenzilor efectuate de personalul Vanzatorului).

12. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produse si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

14. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

15. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica datelor personale ale clientilor nostri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.restaurant-tornafratre.ro. Apreciem încrederea pe care o ai în noi prin împărtășirea datelor personale cu noi. Ne angajam să procesam datele dvs. personale in mod corespunzator si sa protejam confidentialitatea datelor personale furnizate de dvs in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să va informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale. Prin urmare, va încurajăm să cititi cu atenție Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.;

CINE SUNTEM?

Suntem S.C. TORNA FRATRE SRL și de fiecare data cand faceti o comanda la noi, ca sa putem aduce comanda direct la dvs., avem nevoie de datele dvs. personale.

S.C. TORNA FRATRE SRL este o persoana juridica romana, cu sediul social în București, Sector 5, Strada Dr. Anibal Teohari, Nr. 20, Etaj 1, având codul unic de înregistrare nr. RO28628049 și număr de ordine în registrul comerțului J40/7303/2011

CE DATE CU CARCTER PERSONAL COLECTAM DESPRE DVS.?

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când comandati produsele noastre pot include detaliile dvs de contact (date personale) precum numele dvs., adresa poștală și alte detalii de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.

Când ne urmariti activitatea pe plaforme social media precum Facebook trebuie să fiți familiarizați și să înțelegeți instrumentele furnizate de acele site-uri care vă permit să alegeți modul în care va furnizati datele personale în profilul dvs. de social media.

Nu prestam servicii si nu livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.

Compania noastra nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.

Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care nu au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona servicii, solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE DVS.?

Vom folosi datele dvs. obținute online sau telefonic pentru procesarea si livrarea comenzilor dumneavoastra, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.

Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau actualizarea datelor existente deoarece nu putem livra comanda inregistrata catre dvs..

Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.

Prelucrarea datelor dvs in scop de marketing include prelucrarea datelor personale, în principal pentru trimiterea de comunicari personalizate despre produsele noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS) in măsura în care vă abonați la newsletter-ul nostru.

Rețineți că vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.

CARE ESTE BAZA LEGALA PENTRU FOLOSIREA DATELOR DVS.?

Vă prelucrăm datele din diferite motive si temeiuri legale. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa comanda plasata la noi atunci când ne sunati sau vă înregistrați pentru a comanda un produs , dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.

CÂT TIMP VOM STOCA DATELE DVS.?

Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de client sau utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați). In ceea ce priveste activitatile de marketing vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.

CATRE CINE TRANSFERAM DATELE DVS?

Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale catre furnizori de servicii care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim. Nu transferam datele dvs. intr-o tara in afara Uniunii Europene.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.

Aveti dreptul sa ne cereti accesul la datele dvs. personale care sunt in posesia noasta. Vă reamintim că, dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului online de comenzi, puteți verifica aceste informații și în secțiunea corespunzătoare datelor dvs. personale.

Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ati furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc.) nu mai sunt actuale.

Aveti dreptul să ne solicitati să rectificăm datele pe care le avem deja. Rețineți că dacă sunteți utilizator înregistrat al sistemului nostrum de comenzi online, puteți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul dvs. pentru a modifica sau actualiza datele personale. Vă rugăm rețineți ca regulă generală că trebuie să puneți la dispoziție doar datele dvs.personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Politică de confidențialitate.

Aveti dreptul sa ne solicitati să vă ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm astfel cum v-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.

Aveti dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal, ceea ce inseamna ca veți avea dreptul să primiți datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, pe care să îl puteți transmite altui operator în mod direct, cu condiția să fie posibil din punct de vedere tehnic.

Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptata exclusive pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, prin mijloace automate.

Dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice scop, aveți, de asemenea, dreptul să îl retrageți în orice moment.

Aveti de asemenea dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor, respectiv catre : Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: www.dataprotection.ro

MODIFICĂRI ALE POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul sistemului de comenzi online (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezenta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe website-ul nostru si pe aplicatia mobile.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golVezi toate produsele
  Torna Fratre